کابینت دستگردی
کیفیت = دقت به جزئیات
درباره وبلاگ


ساخت انواع کابینت فلزی
ساخت کابینت MDF
ساخت کابینت بدنه فلز درب MDF
ساخت کمد دیواری, جا کفشی,پارتیشن بندی و غیره
آدرس:بیرجند خیابان نیرو هوایی بین نیرو هوایی 13 و 15 روبروی پارک شقایق

مدیر وبلاگ : مهدی دستیگردی
نویسندگان
اندازه های استاندارد در اصول طراحی کابینت آشپزخانه
اندازه های استاندارد  کابینت آشپزخانه

ارتفاع کابینت های بالایی باید با توجه به قد شخص تعیین شود اما معمولا بین ۵۰ تا ۹۰ سانتی متر می باشد.
ارتفاع کمدهای عمودی یا باکس ها معمولا بین ۱۸۰ تا ۲۲۰ سانتی متر می باشد البته این اندازه بسته به قد شخص و ارتفاع کف از سقف نیز دارد.


ارتفاع کابینت های پایینی معمولا بین ۷۰ تا ۷۵ سانتی متر است البته که قسمت پاخور هم به این میزان اضافه می شود و معمولا ارتفاعی به اندازه ۱۰ تا ۱۸ سانتی را شامل می شود.
ارتفاع کانتر برای صرف غذا بین ۸۹ تا ۹۱ سانتی متر در نظر گرفته می شود.این ارتفاع مناسبی برای صرف غذا و یا حتی آماده سازی آن است.

عمق کابینت: عمق کابینت برای کابینت‌های بالا و پایین می‌تواند متفاوت باشد. این عمق برای کابینت‌های پایین معمولاً در ارتفاع ۰٫۶ متری به پیشخوان می‌رسد . بااین‌حال، کابینت‌های بالا معمولاً کوچک‌تر از اتاقک‌های پایینتر ساخته می‌شوند و عمق ۰٫۳-۰٫۵ متر ایده ال محسوب می‌شود . این کابینت‌ها کوچک‌تر ساخته‌شده‌اند تا از برخورد سر، هنگام استفاده همان زمان از کابینت‌های بالا و پیشخوان آشپزخانه جلوگیری شود.





نوع مطلب : مقالات کابینت نجاری و مبلمان، 
برچسب ها : طراحی کابینت آشپزخانه، طراحی کابینت، کابینت آشپزخانه، کابینت، اندازه های استاندارد،
لینک های مرتبط :
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات